Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teatern hans hem och fängelse



Osynlig som barn
älskar rampljuset slocknar
när ridån faller




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-27 12:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser

luften gå ur

berörande
tomhet
2014-12-27

    ej medlem längre
Det finns många inom teatern som delar ett sånt öde!
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP