Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Massa ord


Livet

Ibland kan man inte styra över saker.
Ibland spårar vi ur.
Vägarna ger vika.
Spårena blir djupa.
Förändringarna tar över det normala.
Saker och ting blir motsatsen till vad man räknat med.
Känslorna blir många.
Tankarna flyger omkring i ett stort kaos.
Människor skapar minnen eller mardrömmar.
En del imponerar. Andra stänger alla dörrar.
Man kan ena stunden andas och i nästa kvävs man.
Oftast sker aldrig en sak åt gången utan det ska alltid vara allt eller inget.
Vindstilla eller storm.
Det enda jag kan säga är att man får hålla kvar i sin plats hårt.
Det märks vilka man måste utesluta och vilka man ska spara.
Man ska aldrig nöja sig med en gråzon eller halvdant.
Det är allt eller inget.
Nu eller aldrig!




Övriga genrer av Rozzzzy
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-27 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rozzzzy
Rozzzzy