Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huvudrollen


Händelsernas centrum

Ibland är man uppslukad mitt i händelsernas centrum att man inte hinner notera att man har huvudrollen.
Ibland blir känslorna så ostyrbart överproducerade att man inte hinner känna av någonting.
Ibland rullar tiden iväg i snabbspolning att man själv nålas fast i förbifarten utan att själv förstå att livet redan förberett för en långt långt längre fram.




Övriga genrer av Rozzzzy
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-01-02 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rozzzzy
Rozzzzy