Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår kärlek.


Du började brinna. Mina tårar att rinna.

Våran kärlek brukade alltid brinna.
Skrattet vi skapade ihop kunde få tårarna att rinna.
Men så kom det en tid då du skulle försvinna.
Det fanns så mycket att rätta till som jag aldrig skulle få chansen till att hinna.
Jag var beredd att förlora allt bara jag kunde få vinna.
Tyvärr är det bara i fantasin och i minnet jag vår kärlek och dig numer kan finna.
Någon släckte glöden i allt de där vi brukade få att brinna.
Idag är det endast sorgen för de vi hade som gick förlorat som får tårarna att rinna.
Och det enda jag har kvar av dig är frågan om hur du bara kunde försvinna.
Och även om ja sprang för o rädda alllt skulle jag aldrig hinna
Och jag fick tyvärr aldrig chansen att vinna.
Och det är det enda slutet i denna story du någonsin kommer att finna.




Övriga genrer av Rozzzzy
Läst 140 gånger
Publicerad 2014-12-27 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rozzzzy
Rozzzzy