Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGGARNA I GÄVLE

Det skrivs och talas mycket om tiggarna i Gävle. Vi finner dem utanför så gott som varje varuhus och livsmedelsbutik. T o m utanför stadsbiblioteket. Det har ordnats klädinsamlingar med mera.

Men om man nu är så angelägna om att hjälpa dessa människor, VARFÖR bygger man då upp en ful, satanisk, demonisk och vidrig julbock för flera tusen kronor? Istället för att konstruera denna moderna variant av Bibelns guldkalv (avgudabild), som dessutom symboliserar självaste SATAN, kunde man använda pengarna för att hjälpa tiggarna.

Men på DET örat vill man förmodligen INTE höra.

 

Varje år hoppas jag att bocken ska brinna.

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/12 2014




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-27 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP