Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Namnet framför andra namn är JESUS. Ej skönare på jorden fanns. Ty intet annat namn kan giva frälsning, intet annat namn än Hans.


JESUS I MITT HJÄRTA

 

 

 

det är hög tid

att fascineras

det är hög tid

att imponeras

det ska jublas

och celebreras

Gud är allra störst!

det är dags att

få triumfera

det är dags att

manifestera

kasta loss och

prioritera

sök Guds Rike först!

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/9 2013

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 13:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet!
Jesus finns
också i mitt hjärta ;)
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP