Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAT ÄR PASSION

 

hat är passion

som saknar pardon

och måste ta sig ton

hatet jag bär

helt rent och äkta är

det uttrycker sig här

 

 

heliga hat

mot marknadens stat

och dess prejudikat

het aversion

mot all tradition

och massans stagnation

 

 

 

halm, brinn i natt

och kväv alla skratt

fördärva deras skatt

brinn, avgud, brinn

brinn ner och försvinn

som shane macgowans gin

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/12 2013

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP