Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsamhet

Vi ägnar oss åt stillsam, miljövänlig verksamhet, min hustru och jag. Sitter ute i solväggen på Nyårsaftonen - och gör just ingenting. Iakttar dagen.
Det är vindstilla. Morgondimmor har lättat. Nära marken utför vintermyggor en böljande brölloppsdans.
Solljuset gnistrar koboltblå diamanter i björkarnas hängande rimfrostdroppar.
Ur våra munnar ryker det aningen om andedräkten.
Lunch är uteäten.
Ingen telefån är på.
Strömlös dagen.

Gott Nytt År.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-31 16:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Gott Nytt År! En skön stillsamhet Du delar med till oss läsare, en fin stund i livet. Tack för den!
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP