Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat!!!

Varför hatar jag dig så??
Varför säger jag elaka saker om dig??
Varför ljuger jag mot dig??
Varför retar jag dig??
Varför avisar jag dig??
Varför vill jag bara slå dig??
Varför vill jag bara förstöra för dig??.........................

Jag tror nog att du vet bäst!!!!




Övriga genrer av Emily Koskinen
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-04-08 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emily Koskinen