Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R


Jag var närvarande

 

 

Jag var där

när skyarna öppnade sig

och himmlen rämnade.

 

Världen stannade upp 

i detta ögonblick.

 

Jag var där

när smärtan triumferade

och skulden betalades.

 

Jag var där när motståndet

mot mänskligt förfall

gav vika.

 

Överlämnade

av mänsklig kärlek

till massans hat.

 

Jag var där

när det renaste

blev förvandlat till sörja.

 

Jag var där!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-03 21:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En berörande text med mycket känsla...
2015-01-05

  Angel of love
Stark och bra.
2015-01-04

  Daniela I
Härlig text
2015-01-04

    ej medlem längre
Gäller det alla, några är vi väl som pltsar
2015-01-04

  Angela Bohlin VIP
Power!
2015-01-03

  WyS VIP
Styrka!
2015-01-03

  Midnatt
Hjärtgripande! Bra skrivet!
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP