Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2007


SHT

I natt var jag ute
på långprommenad
bland texterna här.
Många gjorde mig glad
även om de förmedlade
sorg eller smärta
och annat som dväljs
i ett misshandlat hjärta.

Begåvad poet 
eller "bara" skribent?
Den skillnaden ser jag blott
som ett fragment,
ett grand, om du vill,
i betraktarens öga.
En ren bagatell,
den värderar jag föga!

Men däremot aktar jag
inte för rov
att njuta  skribenternas
sköna behov
av att formulera
sitt liv, sina drömmar
i ord som mot läsaren
forsar och strömmar!

Ord som är en källa
så sprudlande fri!
En saftig oas
för den fantasi
som hjälper mig upp
ur var kreativ svacka.
För det vill jag ödmjukast
bocka och tacka!

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-07 21:24

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så underbart skrivet!
2015-01-08

  Fredrik P. VIP

Tack för en underbart avslutande stof som jag bokmärker och tar till vid behov.
2015-01-08

  Monika A Mirsch VIP
jag niger och tackar
med blicken sänkt i dina alster
och de andras
2015-01-08

  Carl O Andersson
Min bäste Calle, det är en njutning och en sann glädje att få ta del av Dina alster. Kärleksfulla - Ilskna - Mjuka - Vredgade. Tack
2015-01-08

    ej medlem längre
Perfekt rytm och rim i denna fina!
2015-01-08

  ULJO
Härlig hyllning det där
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP