Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De misstänkta, två franskalgeriska./Paris.


Kinder rosa som blomman av nypon.

Ikväll natten utan stjärnor är mörkgrå dam, och bokstavligen och bildligt skrämmande.

Jag ignorerar nu mitt hjärta som slår, som orsakas av ett litet spel av fyrverkerier mot mitt fönster.

Tankar mala mig in i en värld av sorg efter dagens händelser i Paris. 

Pojkarna vet att Diana skriver upp det.

  Ibland ser jag dem klättra i träd vide hängen som fnös väl knoppar.

Jag plockade några kvistar i dag de satt i en espressokopp till en kopp chatt expresso kaffe, efter att jag gjort en exit, två timmar  vig steget.

Det ska bli mycket mer av det vara, det gör mig på bra tankar och pigg

Ja, varje dag 2-3 timmar promenad;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-07 22:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en promenad föder tankar, ja !
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP