Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi ger. och vi tar. frågan är vilket vi gör mest.


logogryf

armarna skakar av utmattning.
händerna är hårt knutna.

hopplösa frågeställningar.

vi är alla förlorare i dina ögon.

allt är på dina villkor.
atom.
odelbar.

i sanningens ögonblick står det still.
hur står det till?

tillståndet vi befann oss i var oförglömligt.


vem har makten?

sannolikheten bestäms av de formler som betraktas vara riktiga.

vem avgör vad?

i slutet av repet.
vid mynningen av pistolen.

nu kommer delen där jag avlastar er från era bördor, från era misslyckade och meningslösa liv.




Övriga genrer av övermindödakropp VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2015-01-08 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övermindödakropp
övermindödakropp VIP