Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är en kriminell annat än någon som inte kan fungera i samhället?


somatoforma störningar

börjar bli dags att flippa beatet
kan dock påstå att det är ganska inbitet
borde inse denna realitet
hela jag har blivit en labilitet
detta flåsande självhatet

försänkt i kontemplation
långsam inhalation
har på senare tid sökt mig till isolation
kan ha något att göra med min bristande familjerelation
förhöjda halter av kortisol en korrelation
blivit hål på själen, en form av korrosion
min hjärna har nog fått en bakterieinfektion

jag står i konflikt med detet och utvecklar liggsår
fingrar eftertänksamt bland köttslamsor
vill nog minnas att jag haft ett par sorgeår
har nog fått ett fåtal alkoholskador

men allt har väl att göra med att man vill tjäna pengar
tror min problematik har att göra med att jag hellre söker midsommarängar
ingenting som dig anbelangar
då jag aldrig funnits i dina tankegångar
socialmedia och influencers har gjort er till livstidsfångar
era liv likt vågor efter börsens upp och nedgångar




Övriga genrer av övermindödakropp VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-22 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övermindödakropp
övermindödakropp VIP