Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tankarna är tömda, skrivkrampen har kommit


Konstnärens verk

Blinkande ögon
som hånler

 

Det finns inte längre
några tankar som går
att tänka

 

Flinande munnar
som skrattar

 

Det är tomt
i konstnärens värld
Skrivet verk av ingenting

 

Handen som inte längre
kan berätta sina ord
Läppar som inte rör
sig i uttalande meningar

 

Blinkande ögon
som hånler

 

Lämna konstnärens
tänkande i fred

 

Gåspennan är
död, bläcket för
länge sedan torkat

 

 

Flina inte mig
rakt upp i
ansiktet

 

Blinkande ögon
som hånler

 

Konstnärens hand
är förlamad

 

De skrivna orden
är den döendes
berättelse

 

Flinande munnar
som skrattar

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-04-09 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin