Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mörka molnet II

Jag söker svar uti ett mörker
Överväldigande och magvridande
Det finns inget bra med detta i huvudtaget
Ett mörkt moln som jag inte ser något ljus i
Det finns verkligen inget fint att finna i detta
De som spelar deprimerade för uppmärksamhet vill jag spotta på
Förtära och karva upp precis som jag känner för att göra på mig själv

Men vad finns det för mening i det egentligen?
Det finns ingen mening i någonting längre
Kanske därför jag inte orkar bry mig om något
Kanske även därför jag knappt orkar kliva upp ur sängen..

Panikattacker och huvudvärk
Orkeslöshet och hopplöshet
Självhat och katastroftänkande

"Varför leva när man ändå ska dö?"



Läs gärna även första delen "Det mörka molnet"




Fri vers (Fri form) av SvartLjus
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-10 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus