Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon ekon ekon



Någonstans mitt i
allt mörker finns en strimma
ljus som blinkar till
dig molniga nätter när
stjärnorna har glömt bort dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-12 19:47



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Versmåttet håller rätt mått.

Inte en text att skämta bort utan en text att läsa som en sval ljum sommarvind.
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP