Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Serbien ett land som skiljer bara Donau av Rumänien.


35 000 RYSKA Fallskärmsjägare!

https://www.youtube.com/watch?v=xB_nKpEkILs

(Dagen är min fiende)

 

Lyckligtvis är fråga bara om en serie av militära övningar, meddelade talesmannen Fallskärmsjägare, Evgeni Meskov.

  • Han berättade till Interfax att under 2015 ryska fallskärmsjägare:

 " Kommer att vara konstant närvarande i de internationella affärsmötena i utbyte och gemensamma övningar med de väpnade styrkorna i 20 länder i världen "

 

Serbiska militäranalytiker har kommenterat då att:

Moskva har sänt ett budskap om styrka ".

I år, Ryssland planerar att hålla militära övningar 4 000, 1 000 fler än under 2014.

 I samband med kyliga relationer med väst, har försvarsdepartementet i Moskva föreslagit en budget på upprustning 20 biljoner rubel (350 miljarder dollar). 

Fallskärmsjägare blir de största mottagarna av dessa medel. 

Ryssland har cirka 35 000 fallskärmsjägare, mer än alla de väpnade styrkorna i Belgien, Tjeckien eller Irland. 

Ryska fallskärmsjägare:

  




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-14 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP