Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi politiker i Täby kommun

Vi, politiker i Täby kommun
har ingenting att skämmas för
vi måste få ordning på skolpengarna
för dom går ju åt som smör

Därför har vi gjort en studieresa
vi åkte till andra sidan Atlanten
ty när det gäller forskning och utbildning
ja, där ligger amerikanerna på framkanten
de är dessutom världsmästare
på att prestera, prestera, prestera
och det tänker vi i Täby kommun
på våra barn applicera

Barnen med funktionsnedsättning
ska med "vanliga" barn inkluderas
vad konsekvenserna av det här kan bli
det är ingenting som behöver diskuteras
Vi gör som vi vill för det är inte våra barn det gäller
och vad föräldrarna tycker om det här
det är inte vårt problem heller

Att föräldrarna går in i väggen
gör inte så mycket
för väggarna kan vi reparera
vi anlitar några målare
som kan spackla och tapetsera

Det som de säger att barnen blir mobbade
och senare har svårt
att komma in i arbetslivet
det ska man inte lyssna på
för det är så överdrivet
dessutom kan de alltid
vända sig till Täby kommuns soctanter
där har vi redan dukat ett smörgåsbord med
åtgärdspaket i alla möjliga varianter







Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 939 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-01-16 11:42



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Fantastiskt komponerat.
En ironi med fullständig sanning i.
2015-01-20

  Connie
Vad bra! Det är på tiden att vi river tigandets mur!
2015-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Jäkligt bra rutet! Dessa politiker! Varför åka till USA? Dessa pengar kunde ha använts till angelägnare saker. Värna om den lilla människan, brukar politiker prata om. Men oftast bara prata.
2015-01-16

  Bo Himmelsbåge
Bra!
Jag har bott i Täby och politikerna där var väldigt bra på att dra in resurser för de mest utsatta i samhället!
2015-01-16

    ej medlem längre
Bra!
2015-01-16

    ej medlem längre
avstår
från kommentar!
2015-01-16

    ej medlem längre
Bästa!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP