Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klättringen i fjällen.


Jag satt mållös vid lägerelden
Eldflugor förvandlades till gnista.
Grenar var torra och ruttna.
En nattfågel säger mig de ödena
Jag slumrar sömnig
Låtarna,
Jag blev överväldigad djup
Förutsägelse säsongen var i full gång.
när Gud skickar dig en fågel att hålla om dig,
Du kommer att känna en bris som de i vackra drömmarna.
Jag fick höra berättelsen i år av gymnasiet.
Under expeditionen gick allt normalt
Vi hade fortfarande bara en dag kvar att klättra
och toppar i Bucegibergen,
Kommer att uppnås under blå himmel.
Natten under tjärnornas täckmantel var magisk
Expeditionen var som nästan avklarad.
Magiska energi i virvlar har tagit över våra kroppar och sinnet redan.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-17 00:20



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint skrivet med poetisk ton.
2015-01-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
De är kära minnet av år av gymnasiet, kanske jag bör upprepa resan till sfinx, sedd genom år av erfarenhet i sin helhet, med tanke på att där spirar med positiva energier som har en lekande kraft.
2015-01-17

  Bo Himmelsbåge
Fin o lyrisk berättelse om en lyckad klättring i fjällen o övernattning i det fria!
2015-01-17

    tramp
magiskt
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP