Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av dig är det vackraste sköraste vassaste jag har i min famn


Skymningshimmel

Maror rev dina drömmar den natten
skakande axlar men slutna ögon i min famn
hon kom som ett yrväder men hon hade inget
höganäskrus

jag höll i väggarna åt dig
tänkte:
två kan hålla detta oväder
en kan andas




Fri vers av Nka
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-18 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nka