Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnligt avtryck under stjärnorna



I tassemarker
för fäfot vilar ljungen
i väntan på bin




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-18 21:29



Bookmark and Share


  Connie
Så fin. Mycket natur på få rader!
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP