Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara Törnrosa

Som Törnrosa vaknar upp ur sin sömn med en kyss, vaknar jag upp i längtan efter dig. Längtan efter att få känna din beröring och dina läppar mot min hud.
Jag vill älska dig förevigat precis som våra sagor lever vidare. Jag vill att våra historia ska leva för evigt, bli omtalad i flera år och i varje land.
Jag älskar dig mer än vad jag begär att du ska älska mig.
Du är mitt allt, min prins. Och jag är din prinsessan.
Så låt mig vakna upp varje dag med tanken om få känna din beröring och dina läppar mot min hud.
Låt mig vara din Törnrosa.




Fri vers (Fri form) av Esteten
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-19 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esteten
Esteten