Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla hand

 - texterna är som Herman Meyers

En Asteroid  lutetia

Flätad med Sol, vind & vatten

Som ett hårt 8 cm klösträd!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Songbird VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-26 22:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark känsla i denna
2015-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP