Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

ensamheten, varför finns den här ?
hjärtat som slår hårdare och hårdare
försvinner in i mörkret runtomkring misär,
tomheten har alltid funnits,
kalla kårar och en massa tårar har runnit
men vem är jag att klaga
det är ändå ingen som hör...
när mörkret slukar upp en
är det bara en tidsfråga innan man dör.




Övriga genrer av lemaj
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-20 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lemaj