Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


FÖRSVARSLÖST

Det är alltid de mest  försvarslösa  som  blir  utsatta,
i såväl krig som i fredstid,där barn,gamla, sjuka och
psykiskt   handikappade  är  lättmanövrerade  offer,
i en intervju ang ungdomsbrottslighet ställdes fråga
till en ung rånare om varför han utvalt en handikapp-
ad  i  rullstol  som  rånoffer, vilken  helt  ärligt  svara-
de :" därför att det innebär  minsta  motståndets  lag
och de har inte förmåga springa efter en"
jo ! jo ! överlevnadsinstinkten lär ur kriminalantropo-
logisk lära inte hysa några moraliska hederskodex inte.
                                             *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-22 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP