Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Andras väl går först
Eget väl går sist

Andras glädje bejakas
Egen glädje förtrycks

Andras lycka växer
Egen lycka minskar

Andras existens uppmärksammas
Egen existens göms

Andras sorg delas
Egen sorg bärs själv

Andras liv är fullt
Eget liv är tomt




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-22 20:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Sorgligt, så får det inte va!
2015-02-14

    ej medlem längre
Dina ord känns så sorgliga och ensamma.
2015-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén