Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I´ll always love you and you know it!


Mitt hjärtas hjälte

Du är min hjälte, mitt hjärtas hjälte
för det som jag trodde
aldrig skulle slå för någon igen
slår nu starkare än någonsin
men jag skulle ljuga om jag sa taktfast
för ungefär varannan sekund
slår det några extra slag
för dig

För du är pusselbiten som saknats i min själ och
det är med dig jag känner mig hel för första gången
och när din klocka visar 21:21
kan du vara säker på att
det är jag som tänker på dig
Precis som de övriga
1440 minuterna på dygnet

Ditt namn är inristat i min hud föralltid nu
och ännu djupare i mitt hjärta




Fri vers av Drowzee
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-04-09 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drowzee
Drowzee