Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subtil kärlek referens.

 

Jag ser genom ögonen på hjärtan,

tusentals miles away.

Berg bakom krossade

Där djupt obenägna stora hackor.

 

Mina minnen av dig,

 Blommsteräng parfym

Längre vilar fortfarande lever.

 

Som en transparent glans

På ett blad av vattenkrasse.

 Molnfria nätter

 Skriker orden i dina brev,

Som måste läsas tillbaka på sena kvällen.

 

Jag förebrår mig bittert att sommaren bodde jag leva långsammare och djupare.

 

Allt jag gjorde gjordes och diskuterades i jakten.

Först nu förstår jag varfö?

Gröna rektangeln vinkelrät bristning.

 

Utan stöd omringa det utrymme som tillhör mig

Jag stänger nu mina ögon förmedla en bra tanke.

Allt är perfekt, riktigt nöjd lugnet lägger sig över berg och dalar.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-23 22:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets minnen väl beskrivna ...
2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP