Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSK TILLVITELSE OCH VITTNESBÖRD

Att  det  förekommer  falska  våldtäktsanmälningar
från  kvinnor  och  även   yngre  under   lovlig  ålder
har de flesta  erfarna poliser, advokater  förhörsled-
are och åklagare  erfarit, vilket är till stor  skada för
de egentliga  offren  som  ofta  möts  med  misstänk-
samhet  och  sällan  blir  betrodda, vilket  blir  i  för-
längningen  en  våldtäkt  på  våldtäkten, men för de
som  när  en  seriöst  plikttrogen  känsla  för logiska
sammanhang lär nog vara utrustade med förmågan
av att kunna räta ut begreppen sant och falskt,i und-
erliggande omständigheter,där det ofta kan röra sig  
om  rent  hämndmotiv, ett   olagligt sätt att  utverka  
skadestånd,otrohetsaffär och svartsjuka,någon part
som ångrar  sig  efter  akten  och  känner  sig sviken
och/eller utnyttjad, en hederskänsla som blivit stött
eller  rent  av  en utebliven  orgasm, en fyllefest som
urartar osv, men  i Julian  Assange-fallet  är det  sol-
klart  politiska  faktorer  som  spelat  in  där  kvinn-
liga  agenter  arrangerar  sexfällor mm............i vissa
arabländer förekommer  inga falska våldtäktsanmäl-
ningar  med  anledning  av  att  de  som  anmäler en
våldtäkt  där  piskas  eller  stenas, ofta  till  döds  för
otrohetsbrott.
                                             *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-28 12:53



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tror han lever under rådande omständighet ganska soft och coolt med biträden som passar upp mm
2015-01-28

  KattenKin VIP
Ja det är fruktansvärt vilken skam till rättsröta detta är för Sverige! Stackarn vilket pris han fick betala för sin hjälteinsats att få oss att förstå!
2015-01-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sverige har alltid varit en tam hund i förhållningssätt till överheten,2:a världskriget är ett av exemplen,och med neutralitetspolitik kan man komma långt i det att man inte behöver ta ansvar för sina handlingar.
2015-01-28

    Lena Söderkvist VIP
Ja, det här är vi många som går och funderar över. Jänkarna (nu menar jag inte vardagsamerikanen utan etablissemanget) vill åt Assange och tar till vilka medel som helst. Det är f-n att Sverige skall gå deras ärenden.
2015-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP