Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Epigram


Golfaren

Att svinga högt och lågt sin klubba,
på gröna mattan var och ens societet,
man kan ju ej den sociala koden rubba,
och vara i minoritet.




Bunden vers av Margit Grell
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-29 15:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt framfört!
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell