Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag börjar se klart nu

Jag har inte varit mig själv idag
Borde sakna dig
Men jag hatar dig

Tiden verkar inte läka mina sår
Den bara ändrar på mina tankar

Du har lovat saker
Som du håller
Men ändå blir jag arg

Säger saker som jag sedan ångrar
Vill inte såra dig

Jag vill vara ditt stöd
I alla dina motgångar
Oavsett vilka de är

Du vill vara mitt stöd
Men fastnar ibland hos en annan

Jag borde vara mer förstående
Men jag vet inte hur jag ska agera
Speciellt inte igår kväll

Känns som du slits mellan oss två
Och jag är den som ber dig välja

Trots att jag vet hur du känner
Tror jag att det är fel val för mig
Men hur ska jag våga säga det till dig?




Fri vers av Ekot
Läst 207 gånger
Publicerad 2015-01-29 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekot
Ekot