Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEMOKRATISKA GUDAR FINNS DOM ?

Likaväl som att förfäderna uppfunnit  sina gudar
och avbilder, har  var och  en efterkommande sin
fulla  frihetliga rätt uppfinna  sina,och problemet
med en sådan demokratisk  ordning  innebär  att
alla vill framhärda "sin" gud  som den största och
egentligt  rådande allomfattande  allsmäktig i sitt
egna höga majestäts  överdådighet, där psykiatris-
ka diagnoser som  grandios, narcissistisk, egocent-
risk, hybris  psykos mm väl lämpar sig.  Vidare så
har människan alltsedan hon föreställt sig fantasi-
foster utkämpat ett till synes ändlöst religionskrig,
som är till skada både för sig själva och sin omgiv-
ning,till vilket ett tvångsomhändertagande till psy-
kiatrisk vårdinrättning vore en väl lämpad  åtgärd,
för att försöka åtgärda de  vanföreställande  psyko-
ser religiösa fanatiker lider av.
                                          *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-30 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP