Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ANARKISTISK VÄRLD

Om Putin,Netanyahu,Biden och hans
medhjälpare till massmord och krigs-
brott Blinken,Miller och Kirby inte
ställs inför rätta och döms ger detta
signaler till mänskligheten att det är
fritt fram göra vad som helst utan att
någon hindrar det.

Gör vad ni vill,skall vara enda lagen.

Släpp alla måsten och förbud.

Gå ut och ta vad ni vill ha för allt är
redan ihopstulet av våra förfäder.

Allt tillhör alla.

Gör aldrig vad de säger att du skall
göra utan vad de själva gör.

Alla sanningar är lögn och alla lögner
är sanningar.
Ja är nej och nej är ja.
In är ut och ut är in.
Upp är ner och ner är upp.
Ingenting är allting och
allting är ingenting.
Överallt är ingenstans och
ingenstans är överallt.

Det är den universiella
meningslöshetens
oändliga evighet av
helvetet.




-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-05-09 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP