Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom galler och bom.


Snart är det dags
för dig att få ditt straff.

Men jag frågar mig själv,
vem av oss är det som straffas egentligen?

Fyra månader med dig
snart 14 månader utan
om oturen faller på.

Jag som älskar dig så,
innerst inne vill jag inte lämna dig där
ensam och grå

Bakom stängda murar och galler
och här står jag
utanför och ser på.

Jag önskar
att jag kunde acceptera
att jag kunnat förstå

Hur du kunde göra så.

Jag älskar dig,
så jag hoppas att du kommer förstå

Att det inte är därför jag kommer att gå.






Fri vers av Faelnirv
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-30 19:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rubriken berättar
2015-07-18

    Jim Friberg VIP
Alltid ett lika skickligt flyt och text som verkligen håller sig till ett ämne utan att spreta ut i annat.

Jävligt fängslande.
2015-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Faelnirv