Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN LÄTT MATCH

De hadde närt sig den vanföreställningen att
det skulle bli en lätt match,men hur de än an-
strängde sig, kammade de alltid noll och fick
bita i  gräset. Hädanefter  kommer  de  aldrig
lyssna på underskattande rykten om sitt mot-
ståndarlag,utan se det som sin like.
                                      *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-31 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP