Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18.19

Jag har sett dig gå förbi så många gånger
Och jag har hört när du har spelat dina sånger
Jag har skrattat när du tappat din balans
Som om inget annat viktigare fanns

Vinter, våren, sommaren och höst
Har gått utan att jag fått någon tröst
Tiden går och jag med den
Men jag kan inte bara vara din vän

Om ni undrar om jag har haft samvetskval
Så är svaret ja men här finns inget val
Jag har bokat alla datum och dagar
Och jag har kringgått alla regler och lagar

Du har struntat i mig tusen gånger redan
Men det har jag redan glömt för längesedan
Jag väntar tills du dyker upp en dag
För jag kan gärna vänta ett tag

Alla datum som jag har fått kryssa över
Är lite som att leta efter treklöver
I en gräsmatta på sommaren är du
Jag hittar dig men inte just nu

Vi kramades en gång innan konserten
Jag vet nog att du kände atmosfären
Sen gick du till din kära igen
Men jag vet nog att du kommer till mig sen

Klockan sex så slutar du jobba på Ica
Den här gången har du lovat mig en fika
Och för första gången följer du med
Slutligen ett positivt besked

När klockan slår kvart över sitter vi
Och du säger att du äntligen är fri
Du har väntat så länge på det här
Jag får äntligen visa hur kär jag är

Det spelar ingen roll var du har varit
Nu är det den tjugosjunde januari
Och det är nu som kärleken upptäcks
Nitton minuter över sex.




Bunden vers av euphoria_
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-01 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

euphoria_
euphoria_