Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer alltid älska dig..


Bara du

Jag tänker fortfarande på det du sa en gång
fast det sårar mig
Jag tittar fortfarande på bilder på dig
fast det gör ont
Jag lyssnar fortfarande på din röst om du är i närheten
fast jag skulle vilja stänga öronen
jag vet ju att jag inte klarar att höra din röst utan att gråta
Jag läser fortfarande gamla sms
fast jag vet att jag faller

Men det spelar ingen roll om jag faller i tårar
eller om jag såras
Det spelar ingen roll om det gör ont eller om jag gråter
och det spelar ingen roll om jag faller heller
för det känns som att utan dig spelar ingenting roll...

Du är så saknad
Jag älskar dig




Fri vers av Drowzee
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-04-10 16:30



Bookmark and Share


    livräddaren
känner igen mig...
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Drowzee
Drowzee