Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


HÖGRE MEDVETANDE/ALLT ÄR BERUSNING

Den dag när människan  vaknar  upp ur sitt
rus  av  åsikter, tro, hopp och fantasispöken,
och finner  att  det  plötsligt  försvunnit, och
allt  ersatts  av  ett  orubbligt  vetande, då be-
hövs ingen alkohol,psykofarmaka,religioner
och politiska ideologier, då kan man säga att 
hon uppnått ett högre medvetande.

Allt är berusning !




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-07 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP