Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu skall

nu skall jag dra upp ord ur skrivbordslådan
de har legat länge nog där
jag drar upp dom som trädda på ett radband
ord
om sorg och längtan
kyssar som aldrig gavs
ord
om ögon som inte såg
om stup som aldrig blev behoppade
ord
som aldrig blev sagda
ord
som aldrig borde sagts
men
allra flest är de ännu
oskrivna
de vackraste




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-08 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP