Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det ska va

Som Ebba på Monica
Som jordgubbarna smakade på högsta
Som sjukaffet med Rickard
Det är så det ska va
Det är så det ska va

Som en whisky med Eric
Som ett skramlande järnverk över ån
Som en sommaröl vid grillen
Det är så det ska va
Det är så det ska va

Som Didier i München
Som en matta med toarullar
Som mamma
Det är så det ska va
Det är så det ska va

Som längtan
Som en julgran klädd i färg och lyster
Som Niva
Det är så det ska va
Det är så det ska va

Som Khalifa
Som en blå bil på snö
Som en GT
Det är så det ska va
Det är så det ska va

Som mormors pannkakor
Som en promenad på heden
Som nu
Det är så det ska va
Det är så det ska va

Det är så det ska va
Det är så det ska va
Det är så det ska va
Det är så det ska va




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Grått med stänk av rött
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-09 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grått med stänk av rött
Grått med stänk av rött