Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag vecka 18

Jag handlade kläder
men kunde inte njuta
jag ville att du skulle vara där och säga
vilken ful skjorta

Jag åt glass i solen
men kunde inte njuta
jag ville att du skulle vara där och sitta nära
och välja mina smaker

Jag såg mitt favoritlag vinna
men kunde inte njuta
Jag ville att du skulle vara där och klaga
på att fotboll är oviktigt

Jag lyssnade på låtar
men kunde inte njuta
Jag ville inte att de skulle handla om dig
men det gjorde varenda en

Jag satte mig och runkade
men kunde inte njuta
Jag ville ha sex med dig
och veta att du var min




Fri vers av Grått med stänk av rött
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-08 21:23



Bookmark and Share


  filosofian
Fint beskrivet om längtan.
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Grått med stänk av rött
Grått med stänk av rött