Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11/2: Limerick till Yngve och Inge

 

I Sveg såg sig Yngve som glidare
i sängkammaren som en snidare.
Men av tjejer i Sveg,
som ej blott led och teg,
fick han öknamnet Inge Vidare.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-10 23:14

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Kan man heta så, Du har en till var dag.
2015-02-12

  lodjuret/seglare VIP
Vem som är eller hur
i sängen med viss bravur
måste väl ändå just bara
en känsla att ta till vara
som ej bör sättas i bur
2015-02-11

  Carl O Andersson
Ett väl formulerad beskrivning av ett
avsnoppat Ego
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP