Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUMERANGEFFEKTEN

När en vedergällning  går  över gränsen
för dess utmätningsvärde slår den själv-
mant tillbaka på borgenären eller så till-
skrivs överskottet på gäldenären.
                                 *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-11 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP