Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frön

Så ett frö
Se det gro
Glittrande ögon
Stort leende

Så ett frö
Se det gro
Sorgsna ögon
Stängd mun

Så ett frö
Se det gro
Vilken väg
Väljer du




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-11 17:10



Bookmark and Share


    GG
Djup text med mkt mellan raderna.
Vi alla har ett val hur vi ser på saker och agerar.

Bra!
2015-08-23

    Birgersdotter VIP
Tänkvärt..vilken viktig bra text
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén