Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag marknadsför mig själv, tack!


på ungefär lika lång tid
som det tog för en C-vitamintablett
att brusa sådär mysigt
och lösas upp i kallt vatten
kom jag fram till
att
jag är så mycket chef man kan bli
över mitt liv.
ja, en massa VD och pressansvarig




Övriga genrer av malin.
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-11 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.