Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM EN SKÖLD AV ORD

Ja !  då  har  vi kommit dithän  att  sighten  har  blivit
slagfält för världsterrorismens  alla  religiösa  påfund,
där kriget och terrorns vapen  begagnar  sig av "ORD-
ET" förvillande,desinformerande ord,falska ord,kamo-
uflerade ord,ord utan substans,ord utan luft,ord utan
kött,ord utan försäkran,ord utan kraft, ord utan sann-
ing,ord utan mening,ord utan logik,ord utan relevans,
ord utan skönhet,ord utan ärlighet,ord utan mod,ord
utan äkthet,nepotismen ord,korruptionens ord,feghet-
ens ord,ondskans ord,falskhetens ord,lömska ord, tve-
eggade ord,påhittade ord.........och de begagnas ofta av
sådana  som  inte  är  läs och skrivkunniga, vars  grafo-
spasmiska   dyslexi  förstelnat  intellektet,   bakom  en 
sköld av ord.
                                               *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-13 12:43



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


bra Sten tack för din brandfakla

Jag undrar när Sajtern ska rensa bort bloggarna här
de som har som enda uppgift att sprida löpsedlar
vare sej det här kristenhet eller vilken dogm som helst

så har det inte med poesi att göra

Tror faktiskt som du själv skriver att dom helt enkelt är så intellektuellt förstelnade att dom inte ens är medvetna om det själva bakom sin Sköld av ord

Kram

/Lars Gullberg

poet konstnär och människovän


2015-02-13

  Onomatoprofet VIP
det finns en liknande bild som figurerar ute på nätet som heter coexist med alla symboler...jag har skrivit en text som heter "sanningen, på alla sätt och vis"
jag är inte helt nöjd med översättningen, jag behöver slipa på den men det är min viktigaste text. läs gärna den så ska jag berätta mer om hur jag ser på det hela, men det är lite det som är problemet, det går inte att sätta ord på det, jag kan försöka. bra att få en debatt igång här och få slut på Skölds terror, de kanske fattar att nåt måste göras, jag har också texter på gång...hinner inte...
2015-02-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Där satt den,ja !
2015-02-13

    ej medlem längre
TACK!
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP