Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"EN TANKE SLOG MIG! SEN VAR DET FULLT SLAGSMÅL!"


Frankerat och klart för lådan

 

Sinnesnärvaro. Vilket märkligt ord?

I denna humanist-ateisternas tidsålder

finns det väl inte plats för att sinnet

skulle vara någon särskild del av oss?

Allt är ju bara kemiska reaktioner, synapser.

 

När sanningen är att denna värld är frankerad

och klar för lådan. Den stora, Guds stora Postlåda,

eller bok, böcker, där Vi alla är uppteckande i.

Snart går sista Posten iväg.

 

Men det går ju INTE för sig hoar en kör av JAA

sägare till allt! De hyllar Greta, WHO, NWO, och

ropar! " VARFÖR ÄR NI KRISTNA SÅ NEGATIVA?

Människan ÄR god innerst inne, alla färger på flaggan!"

 

MEN!

Sanningen är att denna värld är frankerad

och klar för lådan. Den stora, Guds stora Postlåda,

eller bok, böcker, där Vi alla är uppteckande i.

Snart går sista Posten iväg.

 

Och snart, mycket snart, kommer HAN!

Han som Är A&O, begynnelsen och änden.

Ordet som blev kött, alltså människa.

Den andre Adam som gav sitt Liv.

 

För oss små, SOM VILL VARA STORA!

MEN som måste bli små för att fatta förstå.

Att den siste blir den förste, och den minste

blir i Hans Rike Den Störste..

 

från Frankerad KB....

 

 




Prosa av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-25 15:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2023-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Alldeles utmärkt och verkligen sant!

Det finns en väldig styrka i att ropa ett rungande nej.
Den allmänna opinionen har för det mesta fel.
2023-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP