Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tal om hjärtan




Hade en inneboende i mitt hjärta

Det skavde och gnagde
började blöda

Trött och hängig

Utfärdade vräkningsorder
med omedelbar verkan




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 1101 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-02-14 09:36



Bookmark and Share


  aol
Väl fångad känsla
2017-10-26

    Dan Myrbeck
Det är inte alltid
det klaffar.
2015-02-16

  Teresia Ridell
Tung känsla...,bra att kunna avlägsna..
2015-02-16

  WyS VIP
Utan dröjsmål.
2015-02-16

    ADI Nehlin
berör
2015-02-15

  Åsa Njunjes
Klockrent bra träffade den min mage.
2015-02-15

    ej medlem längre
Smart drag vännen, man kan inte rädda andra hela tiden, man måste även tänka på sig själv.
2015-02-15

  walborg
Härlig formulering av gränsers nödvändighet
2015-02-14

  Marianne Räf
Det var, ju, bra; bara det-- att
man vill inte gärna bli vräkt, själv!
2015-02-14

  Respons VIP
Är det så lätt att bli av med dem? Bra formulerat!
2015-02-14

  ULJO
Väl tänkt och förmedlat på kärlekens dag
2015-02-14

  Anya VIP
Jaa de där vräkningsorderna skulle jag också behöva. Bra bild!!!
2015-02-14

  Glöden VIP
Fantastiskt briljant!
2015-02-14

  Lars Hedlin
Bort med det onda in med det vackra och mjuka :) kram
2015-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Bra...man ska ta hand om sitt hjärta...
2015-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och rätt tänkt! Och skrivet!
2015-02-14

  KattenKin VIP
Bra, det gäller att sortera.
2015-02-14

    ej medlem längre
Dina ord är sprängfulla av känslor.
2015-02-14

  Ingrid Trolle
Bra förmedlad känsla
och bra slut på en
välformulerad text
2015-02-14

  Ljusletaren
Känsla eller sjukdom /kram
2015-02-14

  louisegirl
Så härligt bra förmedlat, om en känsla, som man inte i hjärtat vill ha..
2015-02-14

  Angel of love
Bra gjort, såna gäster ska sparkas ut direkt.
2015-02-14

    Birgersdotter VIP
Lysande skrivet.Roligt förmedlat om en svår tung känsla.
2015-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP