Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herre min Gud

...du kan få honom

överallt.




Övriga genrer (Satir) av Songbird VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-10 15:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra vännen ...starkt närvarande gillar .)
2015-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Varför blandar du in Gud i detta?
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP